OnePlus 5T

Samlat betyg

OnePlus 5T har fått genomgående högt betyg av alla recensenter och får ett snittbetyg på 9 av 10, och rosas för att den är oerhört prisvärd. Nästan alla recensenter är förtjusta i utseendet, displayen, den snabba laddningen samt den medföljande programvaran. Kritiken från olika recensenter har främst rört att den inte är vattentålig samt att den inte har stöd för externt minne. Vissa recensenter menar också att kameran ibland inte riktigt räcker till jämfört med andra modeller.

Techradar ger OnePlus 5T betyget 4,5 av 5 och prisar den för att den är en flaggskeppsmodell som är mycket prisvärd. Dom tycker också att utseendet ger ett bra intryck och är glada att de har behållit hörlursuttaget. OnePlus 5T får också pluspoäng för att den är utrustad med den senaste tekniken som ansiktsigenkänning samt fingeravtrycksläsare. Till det negativa hör att skärmen fortfarande ”bara” är full HD och att man inte kan ansluta ett externt minne till telefonen. OnePlus 5T lanseras också med Android 7 istället för det senaste Android 8 vilket också drar ner betyget.

TrustedReviews ger också OnePlus 5T det höga betyget 4,5 av 5 och prisar till skillnad från Techradar skärmen på telefonen. De är också förtjusta i den medföljande programvaran, telefonens prestanda samt att den är väldigt prisvärd. Bland nackdelarna nämner de att de tycker att kameran är medelmåttig samt att telefonen inte är vattentålig.

Sajten Tomsguide kallar Oneplus 5T årets mobiltelefons-kap och ger den 9 av 10 i betyg. Skärmen och prestandan blir likt TrustiedReviews också rosat av Tomsguide och de gillar även batteritiden, den snabba laddningstiden samt kameran. Till det sämre hör att den saknar trådlös laddning, externt minne samt att den inte är vattentålig.

Android Authority är också förtjusta i telefonen och ger den betyget 8.8 av 10. Android Authority instämmer med de övriga recensenterna och prisar den för dess display, batteritid, prestanda, den snabba laddningen, den medföljande programvaran i Oxygen OS och inte minst hur prisvärd den är som telefon. Till kritiken instämmer de också till övriga recensenter i att de saknar vattentålighet, externt minne för lagring och att kameran kunde ha fungerat bättre i dåligt ljus.