Bäst dammsugare 2018

Är du på jakt efter en ny dammsugare? Här hittar du de dammsugare som har fått bäst betyg och omdömen!

Dyson V8 Absolute

Typ: Handdammsugare

Dyson V8 Absolute är en sladdlös dammsugare med 40 minuters batteritid. Denna dammsugare har blivit omnämnd som bästa sladdlösa dammsugare av Techgearlab, och TrustedReviews skriver att den är i en helt egen klass jämfört med andra sladdlösa modeller. Men smakar det så kostar det, Dyson V8 har en högre prislapp än sina konkurrenter.

Fördelar Nackdelar
Väldigt hög sugförmåga Bra batteritid Kommer med massa bra tillbehör Lätt att bära Dyr

 

Betyg

Trustedreviews 10 av 10

Expertreviews 5 av 5

Techgearlab 5 av 5

Spotless vacuum 9 av 10

Digitaltrends 3 av 5

Video

Philips Performer Ultimate FC8955

Typ: Golvdammsugare

Philips Performer Ultimate är en klassiskt utformad dammsugare med bra sugförmåga och som enligt tester har en låg behaglig ljudvolym. Sladden till dammsugaren är lång och på själva munstycket finns ett lyse.

Fördelar Nackdelar
Bra sugförmåga Led-funktion Kvalitetskänsla Låg ljudvolym Två bra medföljande borstar Aningen dyr Fjärrkontrollens utformning Stel slang

 

Betyg

M3 Smartworld 9 av 10

Lesnumeriques 4 av 5

Video (tyska)

Miele Complete C3 Powerline

Typ: Golvdammsugare

Dammsugaren Miele Complete C3 Powerline har prisats av Spotless Vacuum medan Trusted Reviews har varit lite mer nedtonade. Enligt Spotless Vacuum är sugförmågan hos Miele Complete C3 Powerline väldigt bra, och i deras test hanterade den alla typer av golv utmärkt. I testet av Trusted Reviews så tyckte de istället att sugförmågan var lite ojämn och gällande katt- och hundhår så går testerna helt isär.  Enligt Spotless Vacuum var dammsugaren väldigt bra på att få upp hår från husdjur medan Trusted Reviews hade svårt att få rent.

Fördelar Nackdelar
Utmärkt sugförmåga (Spotless Vacuum) Bra byggkvalitet Låg ljudnivå Möjlighet att ställa in sugkraft Lätt att bära Ojämn sugförmåga i synnerhet vid hår från husdjur (Trusted Reviews) För stark sugförmåga (Spotless Vacuum)

 

Betyg

Spotless Vacuum 9 av 10

Trusted Reviews 3,9 av 5

Video

Mest prisvärda dammsugare

Här nedan hittar du de dammsugare som enligt test gett mest för pengarna.

Philips Performer Expert FC8721

Typ: Golvdammsugare

Philips Performer Expert FC8721 är en golvdammsugare som enligt tester i både Sverige och Norge blivit hyllad för att vara väldigt prisvärd. Dammsugaren har enligt tester visat sig ha en bra sugförmåga och kommer med munstycken som gör det lätt att städa. Den enda större nackdelen är att vissa som köpt den har klagat på att den kan vara rätt högljudd.

Fördelar Nackdelar
Bra sugförmåga på mattor Mycket bra sugförmåga på hårda golv Mycket bra munstycke Lätt att bära Aningen högljudd

 

Betyg

Norska Klikk 4 av 6

Råd och röns test av dammsugare (2018) gav Philips Performer Expert FC8721 delad första plats

Kärscher FC 5

Typ: Handdammsugare

Kärscher FC 5 är en våtdammsugare som inte kostar riktigt lika mycket som de andra dammsugarna här på sidan men som enligt tester är bra på att göra rent.  Kärscher FC 5 både dammsuger och våttorkar golvet vilket gör att det blir väldigt rent. Många köpare med husdjur har i sina omdömen prisat dess rengöringsförmåga.

Fördelar Nackdelar
Mikrofiberrullarna Enkel att använda Liten vattentank Lite svåranvänd / tung Lite kort sladd

Betyg

Trustedreviews 4 av 5 Dinside.no 9,6 av 10

Video