Är du på jakt efter en ny dammsugare? Här hittar du de dammsugare som har fått bäst betyg och omdömen!

Dyson V8 Absolute

Typ: Handdammsugare Dyson V8 Absolute är en sladdlös dammsugare med 40 minuters batteritid. Denna dammsugare har blivit omnämnd som bästa sladdlösa dammsugare av Techgearlab, och TrustedReviews skriver att den är i en helt egen klass jämfört med andra sladdlösa modeller. Men smakar det så kostar det, Dyson V8 har en högre prislapp än sina konkurrenter.

FördelarNackdelar
Väldigt hög sugförmåga Bra batteritid Kommer med massa bra tillbehör Lätt att bäraDyr

  Betyg Trustedreviews 10 av 10 Expertreviews 5 av 5 Techgearlab 5 av 5 Spotless vacuum 9 av 10 Digitaltrends 3 av 5 Video

Philips Performer Ultimate FC8955

Typ: Golvdammsugare Philips Performer Ultimate är en klassiskt utformad dammsugare med bra sugförmåga och som enligt tester har en låg behaglig ljudvolym. Sladden till dammsugaren är lång och på själva munstycket finns ett lyse.

FördelarNackdelar
Bra sugförmåga Led-funktion Kvalitetskänsla Låg ljudvolym Två bra medföljande borstarAningen dyr Fjärrkontrollens utformning Stel slang

  Betyg M3 Smartworld 9 av 10 Lesnumeriques 4 av 5 Video (tyska)

Miele Complete C3 Powerline

Typ: Golvdammsugare Dammsugaren Miele Complete C3 Powerline har prisats av Spotless Vacuum medan Trusted Reviews har varit lite mer nedtonade. Enligt Spotless Vacuum är sugförmågan hos Miele Complete C3 Powerline väldigt bra, och i deras test hanterade den alla typer av golv utmärkt. I testet av Trusted Reviews så tyckte de istället att sugförmågan var lite ojämn och gällande katt- och hundhår så går testerna helt isär. Enligt Spotless Vacuum var dammsugaren väldigt bra på att få upp hår från husdjur medan Trusted Reviews hade svårt att få rent.

FördelarNackdelar
Utmärkt sugförmåga (Spotless Vacuum) Bra byggkvalitet Låg ljudnivå Möjlighet att ställa in sugkraft Lätt att bäraOjämn sugförmåga i synnerhet vid hår från husdjur (Trusted Reviews) För stark sugförmåga (Spotless Vacuum)

  Betyg Spotless Vacuum 9 av 10 Trusted Reviews 3,9 av 5 Video

Mest prisvärda dammsugare

Här nedan hittar du de dammsugare som enligt test gett mest för pengarna.

Philips Performer Expert FC8721

Typ: Golvdammsugare Philips Performer Expert FC8721 är en golvdammsugare som enligt tester i både Sverige och Norge blivit hyllad för att vara väldigt prisvärd. Dammsugaren har enligt tester visat sig ha en bra sugförmåga och kommer med munstycken som gör det lätt att städa. Den enda större nackdelen är att vissa som köpt den har klagat på att den kan vara rätt högljudd.

FördelarNackdelar
Bra sugförmåga på mattor Mycket bra sugförmåga på hårda golv Mycket bra munstycke Lätt att bäraAningen högljudd

  Betyg Norska Klikk 4 av 6 Råd och röns test av dammsugare (2018) gav Philips Performer Expert FC8721 delad första plats  

Kärscher FC 5

Typ: Handdammsugare Kärscher FC 5 är en våtdammsugare som inte kostar riktigt lika mycket som de andra dammsugarna här på sidan men som enligt tester är bra på att göra rent. Kärscher FC 5 både dammsuger och våttorkar golvet vilket gör att det blir väldigt rent. Många köpare med husdjur har i sina omdömen prisat dess rengöringsförmåga.

FördelarNackdelar
Mikrofiberrullarna Enkel att användaLiten vattentank Lite svåranvänd / tung Lite kort sladd

Betyg Trustedreviews 4 av 5 Dinside.no 9,6 av 10 Video